Installatiebedrijf Pim GeimerINSTALLATIEBEDRIJF PIM GEIMER

Centrale verwarming:

Uiteraard wilt u een behaaglijk verwarmd huis of bedrijfspand, waarbij de centrale verwarming jaar in, jaar uit, zonder problemen zijn werk doet. Voor een nieuwe installatie, vervanging of uitbreiding moet vooraf goed nagedacht worden. Hoe moet de centrale verwarming er uiteindelijk uit komen te zien? Welke materiaalkeuze, uw wensen en eisen voor het comfort van bijvoorbeeld de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warm water die u dagelijks nodig hebt, nemen wij mee in ons advies.

Er moet dus een professionele berekening gemaakt worden. Maar, niet te vergeten, ook het beschikbare budget is van belang. Het maakt nogal een verschil of u bijvoorbeeld voor standaard radiatoren, design of voor beide kiest.

We beginnen met het berekenen van de capaciteit die de radiatoren en ketel nodig hebben, zodat u zich behaaglijk voelt. Vindt u uw huidige radiatoren lelijk? Dan zullen wij u graag voorlichten over het toepassen van designradiatoren, vloerverwarming of wandverwarming.
Wilt u informatie dan kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen.

Gas- en sanitair installaties

Het inrichten van een badkamer is een kunst op zich.
Uit ervaring weten wij dat mensen vaak teveel in die kleine ruimte willen stoppen. Er moet rekening gehouden worden met bepaalde afmetingen anders doet het afbreuk aan het beeld dat u misschien voor ogen had. Natuurlijk moet er bij de inrichting van een badkamer ook rekening worden gehouden met de aanwezige leidingen, ramen en de plaats van de deur. We proberen altijd vooruit te denken. Als bijvoorbeeld de huidige leidingen op de muur liggen dan kunnen wij in overleg alvast nieuwe leidingen in de muur leggen als uw huidige ketel al wat ouder is. Wanneer u dan aan een nieuwe ketel toe bent hoeft er in de badkamer geen hak- en breekwerk meer plaats te vinden.

Op uw verzoek kunnen wij alles regelen rond de renovatie/aanleg van uw badkamer of toilet, zodat u maar één aanspreekpunt voor de materialen en werkzaamheden heeft. Of het nu om standaard of exclusief sanitair gaat, wij zorgen ervoor dat alles netjes afgemonteerd wordt zodat u kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Dakwerkzaamheden

Heeft u last van een lekkage? Of heeft uw woning, garage, tuinhuisje of schuur misschien een nieuw dak nodig? Wellicht is reparatie al voldoende! Hoe dan ook: al uw dakproblemen lossen wij op en wij zorgen er voor dat u binnen de kortste keren weer heerlijk droog zit.

Bij nieuwe dakbedekking geven wij de voorkeur aan Icopal Universal (dit is een compound versterkt met glasvezel en polyester.), krimpvrij, waarvan de levensduurverwachting vele malen langer is dan van APP en Epdm (conventionele bitumen dakbedekking). Verder komt er geen open vuur bij, maar wordt deze met een hete bout gelast.

Maar ook een zinken dak en deklijsten van zink of koper bestaan tot de mogelijkheden.
Indien nodig kunnen wij ook uw oude dakgoten vervangen.

Lichtkoepels: Ook voor de installatie en vervanging van uw lichtkoepel kunt u bij ons terecht..

Hebt u werkzaamheden die niet hier genoemd zijn? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Service en nazorg:

Natuurlijk kunt u ook na oplevering van uw installatie op ons blijven rekenen.
Op storingsmeldingen wordt altijd adequaat gereageerd.
Preventief onderhoud van uw apparatuur, al dan niet via een servicecontract, behoort ook tot de mogelijkheden.